Objektsdetalj

11 232 kr • 52 m2

2 rum o kök

Ort: Norrköping

Objektnr.: 06-12-223

Tillgänglig fr.o.m: Nu

Byggt: 2024

Våningsplan: 2

Dagar publicerad: 163

Balkong: Ja

Hiss: Ja

Nyproduktion

Beskrivning

Just nu erbjuder vi en rabatt på hyran för er som skriver kontrakt på en ny lägenhet i Inre hamnen.
(observera att rabatten ej är avdragen från hyran som presenteras) 

Rabatten är

  • Period 1: 2 000 kr/mån i rabatt (gäller fr.o.m. 1 juni 2024 – juni 2025.
  • Period 2: 1 500 kr/mån i rabatt (gäller fr.o.m. 1 juni 2025 – juni 2026.

För att säkerställa våra hyresgästers välbefinnande erbjuder vi nu en specialrabatt för samtliga av våra lägenheter i Inre hamnen. Detta initiativ följer grund av fortsatt planerad byggnation i området. Alla tillgängliga lägenheter hos oss omfattas av denna rabatt.


Nyproducerad hyresrätt om 2 rum och kök med balkong. 

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksluckorna har en mjuk grå ton som gör sig fint mot det råa betongtaket och vitvarorna är rostfria i form av induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, samt en kombinerad kyl/frys. I det väl tilltagna badrummet är det kaklade väggar samt klinkergolv och en duschhörna med glasväggar. Här finns det även tvättmaskin och torktumlare samt kommod under tvättställ. Genomgående vitlaserad ekparkett i lägenheten förutom i hall och badrum där det är klinkergolv. Samtliga väggar är målade vita.

På våning 3 finns den gemensamma takterrassen. Terrassen blir som en gemensam gård fast på taket. Här kommer det finnas rikligt med växter och blomster – en grön oas mitt i stan. Känn dig välkommen att flytta upp med frukosten och hitta din egen favoritplats. Här njuter du av lugnet, utsikten och livet i Inre hamnen.

Förråd finns i källaren och i övrigt kommer det finnas ett antal bilplatser som hyrs separat i ett närliggande parkeringshus. 

Lägenheten går ej att visa på grund av nyproduktion.

Inre hamnen
Vid inflytt kommer området precis intill vara nästan helt färdigställt med en grönskande stadspark, svalkande bad med sandstrand för de mindre och bad i nedsänkt simbassäng inramad av stora trädäck för de större. Läs mer om stadsdelen Inre hamnen

För att läsa mer om projektet och för att se huset i vår 3D modell trycker du på länken nedan. 
Boväljare/3D modell

Ansvarig uthyrare: Josefin Ekström 
Kontakt: Josefin.ekstrom@mannersons.se