Objektsdetalj

11 598 kr • 52 m2

2 rum o kök

Ort: Norrköping

Objektnr.: 06-12-341

Tillgänglig fr.o.m: Nu

Byggt: 2024

Våningsplan: 4

Dagar publicerad: 117

Balkong: Ja

Hiss: Ja

Nyproduktion

Beskrivning

Nyproducerad hyresrätt om 2 rum och kök med balkong mot innergården. 

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksluckorna har en mjuk grå ton som gör sig fint mot det råa betongtaket och vitvarorna är rostfria i form av induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. I det väl tilltagna badrummet är det kaklade väggar samt klinkergolv och en duschhörna med glasväggar. Här finns det även tvättmaskin och torktumlare samt kommod under tvättställ. Genomgående vitlaserad ekparkett i lägenheten förutom i hall och badrum där det är klinkergolv. Samtliga väggar är målade vita.

På våning 3 finns den gemensamma takterrassen med tillhörande pentry. Terrassen blir som en gemensam gård fast på taket. Här kommer det finnas rikligt med växter och blomster – en grön oas mitt i stan. Känn dig välkommen att flytta upp med frukosten och hitta din egen favoritplats. Här njuter du av lugnet, utsikten och livet i Inre hamnen.

Till lägenheten hör ett källarförråd och i övrigt kommer det finnas ett antal p-platser till förfogande för våra hyresgäster i ett närliggande parkeringshus. Varje parkeringsplats hyrs separat och är inte knuten till en speciell lägenhet

Lägenheten går ej att visa på grund av nyproduktion.

Inre hamnen
Vid inflytt kommer området precis intill vara nästan helt färdigställt med en grönskande stadspark, svalkande bad med sandstrand för de mindre och bad i nedsänkt simbassäng inramad av stora trädäck för de större.
Läs mer om stadsdelen Inre hamnen

För att läsa mer om projektet och för att se huset i vår 3D modell trycker du på länken nedan. 
Boväljare/3D modell

Ansvarig uthyrare: Josefin Ekström 
Kontakt: Josefin.ekstrom@mannersons.se